Tentang Kami

Pengenalan

Bintang Ukhwah Services

Bintang Ukhwah Services merupakan syarikat 100% bumiputera yang menawarkan khidmat penjualan dan penyelenggaraan alat pemadam api serta membekalkan kelengkapan keselamatan bagi personel disamping menawarkan khidmat konsultansi mengenai keselamatan kebakaran.

Syarikat kami diterajui oleh individu yang mempunyai kemahiran dalam kes-kes kebakaran dan memahami sifat api serta memiliki pengiktirafan di dalam dan luar negeri.

Perkara penting yang ingin diketengahkan oleh Bintang Ukhwah Services ialah menyedarkan rakyat Malaysia khususnya, mengenai kepentingan alat pemadam api serta kelengkapan keselamatan untuk di tempatkan di setiap premis dan kawasan
yang berisiko.

Di atas kesedaran itu, syarikat kami berhasrat untuk menjalankan tanggungjawab kemanusiaan di samping menjalankan perniagaan bagi membantu warga Malaysia mencegah kebakaran dan meningkatkan tahap keselamatan.

TULANG BELAKANG

Antara pengerak utama Bintang Ukhwah Services

EN. ALIF

EN. ALIF

SUPERVISOR

Tegas adalah prisip yang dipegang oleh Alif walaupun begitu dia selalu mengambil berat tentang pekerja-pekerja dibawah didikannya. Mudah untuk berkongsi pengalaman kepada sesiapa sahaja, tidak kedekut ilmu.

AZI ROZANI BINTI JAMALUDDIN

AZI ROZANI BINTI JAMALUDDIN

PENGURUS

Seorang peneraju dan berfikiran terbuka dalam pelbagai aspek samada dalam perniagaan mahupun dalam mengambil keputusan. Azi sering bertindak mengikut keadaan dan tahu bila harus bertindak.

ZIKRI

ZIKRI

JURUTEKNIK

Seorang yang periang dan penuh dengan gelak tawa tetapi sentiasa fokus ketika melakukan pekerjaan. Mudah didekati dan sering membuat team dalam keadaan sentiasa tersenyum walaupun dalam kepenatan.

Visi dan Misi kami

Visi & Misi yang kami terapkan dalam perniagaan 

R

Misi Kami 

Misi kami ialah untuk menjadi syarikat bumiputera yang membekalkan peralatan-peralatan pemadam api dan servis penyelangaraan yang bertaraf antarabangsa.

R

Visi Kami 

Visi kami ialah menjadi pembekal bagi produk jenama syarikat sendiri dengan tahap kualiti tersendiri serta memberikan perkhidmatan bertaraf Gold Service.

R

Objektif 

Memberi kepuasan kepada pelanggan dengan perkhidmatan dan produk kami serta memberikan harga yang terbaik akan tetapi mengekalkan produk dan servis yang berkualiti

Projek Projek

Projek-projek swasta dan kerjaan yang telah siap dengan jayanya

Projek Membekal Pemadam Api

Kami berpengalaman dalam membekalkan pemadam api ke badan badan kerajaan,swasta, sekolah-sekolah kerjaan, universiti-universiti tempatan bahkan untuk kegunaan persendiriaan. Bar disebelah adalah peratusan bekalan pemadam api yang telah kami lakukan mengikut kategori masing – masing.

  • Sekolah – Sekolah Kerajaan 10% 10%
  • Univeriti – Universiti Tempatan 10% 10%
  • Syarikat Swasta 40% 40%
  • Badan – Badan Kerjaan 30% 30%
  • Persendirian 10% 10%

Telefon :

03-78312791

Alamat :

27-27-1, Jalan Neutron U16/Q, Seksyen U16, Denai Alam, 40160, Shah Alam, Selangor